Euroliga kaznila Crvenu Zvezdu s 34.500 eura

Zbog gađanja sudija na utakmici protiv Baskonie

Euroliga kaznila Crvenu Zvezdu s 34.500 eura

Košarkaši Crvene Zvezde prošlog su tjedna u okviru 13. kola Eurolige na svom parketu poraženi od košarkaša španjolske Baskonie rezultatom 72:64. 

Cijelim tijekom utakmice domaći tim imao je primjedbe na odlule sudačkog trojca kojeg su činili Fernando Rocha, Jurgis Laurinavicius i Amit Balak. 

Na kraju, poslije poraza su gledatelji u Štark Areni bili toliko ogorčeni da je u posljednoj četvrtini s tribina krenulo bacanje predmeta u teren k sudijama a sve je u svoju bilježnicu uredno zapisao delegat susreta. 

Naknadnim zasjedanjem disciplinske komisije Eurolige odlučeno je da se beogradski tim zbog ovih incidenata kazni s čak 34.500 eura a ukoliko se nešto slično ponovi u nekoj od slijedećih utakmica, iduća sankcija će biti suspendiranje dvorane te igranje pred praznim tribinama, jednako kako su disciplinci nedavno kaznili Panathinaikos koji je velikog rivala Fenerbahce ugostio u sablasno praznoj OAKA Areni. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije