Potop Crvene Zvezde u Moskvi

CSKA prejak za Beograđane

Potop Crvene Zvezde u Moskvi

Košarkaši Crvene Zvezde doživjeli su večeras pravi potop u Moskvi na gostovanju kod CSKA u okviru 14. kola Eurolige budući da su poraženi s visokih 100:74. 

Moskovljani su napadački ušli sjajno u ovaj meč, u obe četvrtine prvog poluvremena zabili su po 26 poena i na veliki odmor otišli sa sigurnih 52:44. 

Otvaranje trećeg perioda bilo je odlično za beogradski tim budući da je Zvezda uspjela serijom doći i do prednosti od 56:55, no to je bilo sve što su napravili Beograđani u ovom susretu. Od tog trenutka na parketu je postojao samo aktualni prvak Europe koji je Zvezdu do kraja meča otpuhao s parketa. 

Fantastični Mike James pogađao je doslovce sve i na kraju se zaustavio na 29 koševa. Bolomboy je dodao 17 koševa za razigrane Moskovljane dok su kod Zvezde Davidovac i Baron postigli 17, odnosno 14 poena i bili najbolji kod Zvezde u velikom porazu u Moskvi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi