F4 turnir NLB lige u beogradskoj Areni
Završnica u beogradskoj Areni

Završnica regionalnog takmičenja

F4 turnir NLB lige u beogradskoj Areni

Iako odluka još nije donijeta, sve je izvjesnije da će završni turnir NLB lige, na kojem će učestvovati Partizan, Crvena zvezda, Hemofarm STADA i Cibona, biti održan u Beogradu.

Final-four na programu je od 17. do 19. aprila, a s obzirom da će u završnici igrati tri kluba iz Srbije logično je da Beograd dobije prednost u odnosu na Zagreb koji je takođe izrazio želju za kandidaturom. Potvrdio je to za srbijanske medije Radovan Lorbek, direktor NLB takmičenja.

“Početkom sedmice predložiću čelnicima Lige da se završni turnir organizira u Beogradu. Imamo ponudu i Zagreba, koji je spreman preuzeti troškove organizacije. Ipak, ako ispuni minimalne uvjete, Beograd je prvi favorit za domaćina, posebno zbog činjenice da će na turniru sudjelovati tri kluba iz Srbije”, kazao je Lorbek, a prenosi beogradski B92.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti