Fantastična igra Nurkića u porazu Portlanda od Utaha

Spreman za novu sezonu

Fantastična igra Nurkića u porazu Portlanda od Utaha

E. Čaušević

Košarkaši Portland Trail Blazersa poraženi su od Utah Jazza sa 123:122 u pripremnoj utakmici pred novu NBA sezonu.

NBA klubovi ulaze u samu završnicu priprema za novu sezonu od koje se očekuje da će biti jedna od najuzbudljivijih u posljednje vrijeme. Na parketu sinoć je bio bh. košarkaš Jusuf Nurkić koji je odigrao sjajnu partiju u porazu svoje ekipe.

Portland i Utah su odigrali odličnu utakmicu, a pobjednika smo saznali u posljednjem napadu. Na kraju Utah je slavio samo s pola koša razlike rezultatom 123:122.

Nurkić je na parketu u ovoj utakmici proveo 24 minute i upisao je double-double učinak. Bh. košarkaš je ubacio 20 poena, te je dodao 11 skokova, šest blokada i jednu asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi