Solidna partija Nurkića u porazu Portlanda od Toronta

Pripreme za novu NBA sezonu

Solidna partija Nurkića u porazu Portlanda od Toronta

Endin Čaušević

Košarkaši Portland Trail Blazersa poraženi su u pripremnoj utakmici protiv Torotno Raptorsa sa 122:104.

NBA ekipe lagano se spremaju za novu sezonu od koje se očekuje dosta uzbuđenja, a timo već odigravaju pripremne utakmice. Portland za koji nastupa bh. reprezentativac Jusuf Nurkić sinoć je poražen od Toronta.

Raptorsi su bilo dosta bolji na parketu i zasluženo se došli do pobjede, no jasno je da se ekipe tek zagrijavaju za ono najbolje. Raptorsi su tokom meča većinom imali prednost, a na kraju su slavili sa 122:104.

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić nakon reprezenativnih obaveza priključio se Portlandu, a sinoć je na parketu proveo oko 14 minuta. Nurkić je ubacio devet poena, te je upisao pet skokova i dvije asistencije u porazu svoje ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi