Fenerbahče nastavio sa dominacijom u turskom prvenstvu
Bez većih problema stigli do nove pobjede

Potpuno razbili protivnika

Fenerbahče nastavio sa dominacijom u turskom prvenstvu

S. Pašalić

Fenerbahče je bez većih problema stigao do nove pobjede u turskom prvenstvu protiv ekipe Buyukcekmece 107:70.

Lider na tabeli je opušteno ušao u meč pa je gostujuća ekipa dobila prvu četvrtinu sa 22:21. Nastavak je međutim donio ozbiljniju igru Fenerbahčea i nakon što su dobili drugu četvrtinu na odmor se otišlo sa 50:36 za domaći tim.

I u drugom poluvremenu je Fenerbahče nastavio da povećava svoju prednost pa je nakon treće četvrtine rezultat glasio 81:56. Do kraja utakmice se vodstvo Fenera još povećalo tako da je na kraju bilo velikih 107:70 za domaće.

Čak šest igrača Fenerbahčea je završilo sa dvocifrenim učinkom, a Ali Muhammed sa 14 te Lauvergne i Duverioglu sa 13 su predvodili domaći tim.

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

Fenerbahče je i dalje lider turskog prvenstva sa omjerom 15-2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije