Fenerbahče produžio ugovor sa kapitenom kluba
Klub iz Istanbula produžio je ugovor sa svojim kapitenom

Mahmutoglu ostaje još tri godine u Istanbulu

Fenerbahče produžio ugovor sa kapitenom kluba

Emir Dindić

Fenerbahče je danas i zvanično objavio da će produžiti ugovor sa svojim kapitenom Melihom Mahmutogluom. 

Ovaj košarkaš nastupa za tim iz Istanbula već šest godina.

"Fenerbahče već polako radi na sklapanju rostera za iduću sezonu. Nakon pregovoa uspjeli smo da dogovorimo produženje ugovora sa našim kapitenom Melihom Mahmutogluom na još tri godine. On za nas nastupa već punih šest godina i bio je sudionik nekih od najvećih uspjeha našeg kluba.", stoji između ostalog na oficijalnoj stranici kluba.

Fenerbahče ove sezone igra jako dobro u Euroligi gdje se uspio plasirati na Final-Four ovog takmičenja, koji će se ove godine održati u Vitoriji. U prvenstvu Turske nalaze se na diobi prvog mjesta sa Anadolu Efesom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi