Frljak: Teško je izaći iz autobusa na utakmicu i parirati jednoj ekipi kakva je Sloboda
Trener gostujuće ekipe čestitao je košarkašima Slobode na pobjedi

Trener Vogošće nakon utakmice protiv Slobode

Frljak: Teško je izaći iz autobusa na utakmicu i parirati jednoj ekipi kakva je Sloboda

E. Dindić

U okviru 3.kola Lige za opstanak Bosne i Hercegovine za košarkaše domaća OKK Sloboda teškom mukom na kraju slavila je protiv ekipe Vogošće 86:80. Na poluvremenu domaći košarkaši imali su sigurnu prednost, međutim maestralnom drugim dijelom utakmice gosti iz Sarajeva su se vratili u utakmicu, ali nedostajalo je daha za pobjedu. 

Hamdo Frljak trener ekipe Vogošće čestitao je domaćim košarkašima na pobjedi, i istakao kako je njegovu ekipu stigao umor, ali da predaje nema i da je svaka utakmica borba za opstanak.

" Čestitao bih ekipi Slobode, mislim da su više željeli pobjedu u ovoj utakmici. Mi smo imali svoje probleme, koji su se i danas odrazili na ovoj utakmici, umor nas je stigao. Teško je praktično iz autobusa doći na utakmicu, jednom timu kakav je Sloboda. Prve dvije četvrtine uopšte nismo postojali u odbrani, a oni su sve naše greške iskažnjavali. Nama ostaje da se borimo u ostalim utakmicama i tražimo svoju šansu za opstanak", rekao je Frljak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi