Frljak: Znao sam da će odlučivati jedna, dvije lopte

Nova pobjeda KK Promo

Frljak: Znao sam da će odlučivati jedna, dvije lopte

S. Mlaćo

KK Promo je sinoć ponovo obradovao svoje navijače.

Tim iz Donjeg Vakufa u sjajnoj atmosferi savladao je 79:75. Bilo je neizvjesno do samog kraja no na kraju treća pobjeda za tim Hamde Frljaka.

“Čestitam igračima, znao sam da će biti ovakva utakmica, da će odlučivati jedna, dvije lopte. Kakanj je kvalitetna ekipa, podigli su formu, pokazalo u trećoj i četvrtoj četvrtini kada nismo mogli da branimo tricu i prodor. Imamo još toga u odbrani gdje moramo poraditi, kako bi utakmice privodili mirnije kraju. Čestitam našoj divnoj publici, a mi ćemo igrati sve jače i bolje u narednom periodu”, izjavio je Frljak.

U narednom kolu Promo gostuje KK Mrkonjić Grad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi