Košarkaš Sparsa optimističan

Gajić: Pandža savršeno vodi Kakanj, ali vjerujem u pobjedu

Naredno kolo košarkaške bh. lige donosi derbi između Sparsa i Leotara koji će biti odigran u Trebinju. 

Među izabranicima Mensura Bajramovića vlada veliki optimizam uoči ove utakmice, a jedan od onih koji očekuje pobjedu je i košarkaš Nikola Gajić. 

"Biće teško gostovanje, jer Leotar igra odlično na domaćem terenu. Očekivanja? Naravno da očekujem pobjedu", kazao nam je Gajić. 

Gajić je dodao da Spars ima visoke ambicije u prvenstvu. 

"Naše ambicije su visoke. Idemo iz utakmice u utakmicu pa ćemo vidjeti, ali naravno da nam je prioritet ući u što bolju formu pred Ligu 6. Kao i svaki tim, pokušat ćemo se plasirati u finale i vidjeti šta možemo učiniti. Dosta će zavisiti i od ostalih ekipa", dodao je Nikola Gajić. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Na kraju razgovora osvrnuo se i na sutrašnju utakmica Kupa protiv Kaknja.

"Ekipa Kaknja ima super atmosferu. Trener Josip Pandža savršeno vodi taj tim sa igračima koje ima, ali mislim da bismo mi trebali pobijediti", podvukao je. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi