Gajić: Zasluženo smo slavili u Višegradu

Sparsi i dalje neporaženi u Ligi 12

Gajić: Zasluženo smo slavili u Višegradu

Endin Čaušević

KK Sparsi večeras su slavili na gostovanju u Višegradu protiv Varde (69:60).

Košarkaš Sparsa Nikola Gajić nakon utakmice kazao je da je ovo bila jako teška utakmica za sarajevsku ekipu, ali da su na vrijeme uspjeli da prelome rezutat i dođu do devete pobjede u Ligi 12.

"Bila je teška utakmica i to smo očekivali, ali ostvarili smo zasluženu pobjedu. Teško je kada ste neporažena ekipa u ligi jer onda svi imaju dodatni motiv da vas pobijedi. Evidentno je da imamo dosta problema u igri i nadam se da ćemo to brzo riješiti", rekao je Gajić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Gajić je dodao da čestita ekipi Varde na dobroj i fer utakmici, te da je ekipa iz Višegrada u večerašnjoj utakmici pokazala da ima kvalitet.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.