Galatasaray poslao ponudu za Omića

Ponuda Galate

Galatasaray poslao ponudu za Omića

Midhat Šljivak

Turski Galatasaray poslao je ponudu za košarkaša bh. korijena Alena Omića.

Nesuđeni reprezentativac BiH iza sebe ima odličnu sezonu u španskoj Gran Canariji, te je svojim igrama privukao pažnju Galatasaraya.

Trener Galate Ergin Ataman želi Omića vidjeti u svom rosteru naredne sezone i poslao je službenu ponudu za 24-godišnjeg košarkaša iz Banovića.

Omić je protekle sezone u ACB ligi ubacivao preko 12 poena uz sedam skokova po meču, dok je u Eurocupu postizao gotovo poen više.

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

Pored Omića, turski klub je poslao ponudu i za centra Laboral Kutxe Ioannisa Bourousisa, te bismo ovaj duo naredne sezone mogli gledati pod košem istanbulskog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi