Garnett o ulasku u Kuću slavnih: Za mene je ovo sve...
Foto - EPA

Legendarni KG

Garnett o ulasku u Kuću slavnih: Za mene je ovo sve...

M. Šljivak

Kevin Garnett imenovan je u Kuću slavnih.


U klasi 2020 legendarni košarkaš je skupa s još dvije legende - Kobejom Bryantom i Timom Duncanom, a u razgovoru za ESPN nije mogao skriti emocije.

"Ovo je sve ono što sam sanjao. Uložio sam beskonačno mnogo rada u ovom, igrao s povredama, prošao kroz razne prepreke, učio bez ikakvog izgovora. Ovo je vrhunac. Svi oni sati rada su me doveli ovdje. Za mene biti član Kuće slavnih znači apsolutno sve", rekao je Garnett.

Legendarni KG je u karijeri igrao za Minnesotu, Boston i Brooklyn, a karijeru je završio sa prosjekom od preko 18 poena i 10 skokova po meču.

Osvojio je i NBA prsten s Boston Celticsima 2008. godine.

Promo

Top Komentari

Edin Merlin
Najbolji Power Forward svih vremena,čovjek zbog kojeg volim košarku.. The Big Ticket
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti