Trener Slobode nakon susreta protiv Zrinjskog

Gašić: Jako sam zadovoljan pristupom svojih igrača

Emir Dindić

U okviru 7.kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine za košarkaše u Mejdanu su se sastali domaća ekipa Slobode i ekipa Zrinjskog iz Mostara.

Od prvog pa do posljednjeg susreta domaći košarkaši imali su sve u svojim rukama, i na kraju upisali zasluženu pobjedu rezultatom 90:79. 

Trener domaćeg tima Velimir Gašić bio je jako  zadovoljan nakon pobjede te je za portal SportSport.ba prokomentarisao večerašnji susret.

" Prije svega moram da kažem da sam jako zadovoljan pristupom svojih igrača. Sama činjenica da smo četrdeset minuta u potpunosti kontrolisali igru i rezultat, doprinosi veliko zadovoljstvo, posebno stvari koje su pokazali na parketu. Publika je prepoznala naše zalaganje, te je susret sa ekipom Zrinjskog dobio potpunu cjelinu, i mislim da smo ovom pobjedom gotovo pa sigurno obezbjedili polufinale play offa. Sigurno jako dobra je stvar kada sve držiš u svojim rukama, ne zavisiš od drugog, od ostalih rezultata a utakmica sa ekipom Zrinjskog je poslužila upravo o tome što sam naveo. Okrećemo se narednom protivniku, a to je ekipa Bosne  kod koje gostujemo u utorak. Nastojaćemo da se ekipa što bolje regeneriše i vidjećemo kako će to sve skupa izgledati u Sarajevu", zaključio je Gašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti