Gdje li je krenuo: Porzingis obrukao Leonarda za sva vremena

Sjajan potez košarkaša Dallasa

Gdje li je krenuo: Porzingis obrukao Leonarda za sva vremena

E. Čaušević

LA Clippersi uspjeli su sinoć doći do pobjede protiv Dallas Mavericksa i povesti sa 1:0 u doigravanju.

Clippersi su uz dosta muke došli do pobjede protiv Dallasa koji je pružio odličan otpor. No, tim iz Los Angelesa uspio je na kraju slaviti sa 118:110.

Do pobjede ih je vodio Kawhi Leonard koji je meč završio sa 29 poena, 12 skokova, šest asistencija i tri ukradene lopte.

No, Leonard se sinoć nije baš najbolje proveo. Naime, najbolji trenutak meča desio se u drugoj dionici kada je Porzingis na fantastičan način "bacio" Leonarda na parket, a zatim pogodio šut za dva poena.

Ovaj detalj je posao hit na društvenim mrežama, te su mnogi poručili da Leonarda niko nija obrukao na ovakav način.

Top Komentari

Znalac01
Vi ste najgori sportski site u regionu a i šire..skup 3-4 novinara i imbicila kao sto ste vi ne može se naći nigdje na kugli zemaljskoj...fujjjj gamad jedna
7 0
Bulle
Oklizno se, čuj poslo ga na pod e moj novinarčiću...zapitaj se.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi