Giannis Antetokounmpo pokazao fudbalske vještine
Foto: Screenshot

Bucksi posjetili Park prinčeva

Giannis Antetokounmpo pokazao fudbalske vještine

Saradnja evropskih vrhunskih fudbalskih klubova i onih košarkaških iz NBA lige je sve češća, pa tako i druženja najvećih zvijezda dva sporta.

Posebno se u NBA "inflitrirao" PSG, koji već odavno sarađuje i sa, prije svega, košarkaških brendom Air Jordan.

Danas su prostorije, svlačionice i stadion PSG-a posjetili Milwaukee Bucksi, predvođeni najvećom zvijedzom Giannisom Antetokounmpom. Inače, Antetokounmpo je dobitnik MVP priznanja za prošlu sezonu NBA lige.

"Isprobali" su Bucksi i travnjak Parka prinčeva, a Antetokounmpo je pokazao i svoje fudbalske vještine, žonglirajući kratko sa loptom.

"Košarka me izabrala, ali bih mogao biti u ovoj svlačionici sa Neymarom i Mbappeom", poručio je Greek Freak tokom posjete Parku prinčeva.

Inače, PSG večeras gostuje kod Reimsa, u polufinalu francuskog Liga kupa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi