Dajte mu nagradu za glumu godine: Rookie Houston Rocketsa ju je stvarno zaslužio

Pokušaj prevare

Dajte mu nagradu za glumu godine: Rookie Houston Rocketsa ju je stvarno zaslužio

E. Škorić

Rookie Houston Rocketsa Mason Jones pokazao je izuzetne glumačke sposobnosti.

Rocketsi su gostovali sinoć kod Charlotte Hornetsa i poraženi su sa 119:94, ali rookie gostiju se "proslavio" zbog nevjerovatne glume.

Mason je u jednom trenutku ostao na šutu za tri, gađao je, a onda pao u želji da osvoji faul i tri slobodna bacanja. No, jasno se vidjelo da nije bilo nikakvog kontakta s košarkašem Hornetsa Milesom Bridgesom.

Zanimljivo da su sudije nasjele na glumu Jonesa, no srećom trener Hornetsa je iskoristio challenge i kasnije je greška ispravljena.

Top Komentari

realno_govoreci
Kakav je ovo cirkus samo.Sta da nema čelendz. Sve vise postaju ko Evropska kosarka ,ruzno ga pogleda odmah faul. Izgubila se ta čar više
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije