Gobert u Curryjevom mikseru
Foto: Screenshot

Francuz nije znao gdje se nalazi nakon Curryjevog poteza

Gobert u Curryjevom mikseru

Golden State Warriorsi igraju prvu utakmicu polufinalne serije Zapada protiv Utah Jazza, a na polovini trećeg dijela imaju solidnu prednost.

Stephen Curry još jednom igra odlično, a u ovom trenutku je najefikasniji igrač Warriorsa. Playmaker Golden Statea je pred kraj prvog poluvremena odlučio pokazati i kakvim trikovima raspolaže.

On je iskoristio situaciju u kojoj je visoki Gobert preuzeo odbranu na njemu. Centar Utaha nije imao nikakve šanse, a Curry ga je sjajnim driblingom potpuno izbacio iz igre, pa se Francuz u jednom trenutku okrenuo oko sebe, tražeći pogledom loptu i Curryja.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi