Goga Bitadze u Budućnosti
Mladi Gruzijac koji ove sezone igra fantastično ostatak sezone provest će na pozajmici u podgoričkoj Budućnosti.

Iz Mege na posudbu do kraja sezone

Goga Bitadze u Budućnosti

Sjajni mladi Gruzijac Goga Bitadze dres Mega Bemaxa zamijenit će onim podgoričke Budućnosti, obavijestili su danas iz redova doprvaka Crne Gore.

Bitadze koji je i član seniorske reprezentacije Gruzije u dosadašnjem je tijeku sezone pružao fantastične partije za Megu a prosječno je bilježio 20.2 koševa uz 7.9 skokova. Ova posudba će trajati do završetka ABA lige nakon čega bi se trebao vratiti u Megu, iako je u to teško vjerovati jer na adresu ovog mladića dolaze sjajne ponude. 

U suprotnom smjeru će otići Zoran Nikolić koji se od početka ove sezone mučio s minutažom koju je od Aleksandra Džikića dobivao na kapaljku. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi