)
Golden State bolji od Milwaukeeja, Teletović podbacio

Manja minutaža za bh. reprezentativca

Golden State bolji od Milwaukeeja, Teletović podbacio

Golden State savladao je Milwaukee sa 124:121 u revolveraškom obračunu u BMO Harris Bradley Centru.

Ekipa predvođena Steve Kerrom uz dosta muka došla je do 11. pobjede u sezoni, iako je tokom posljednje dionice u nekoliko navrata imala i +14.

Pakleni trio Warriorsa Durant - Curry - Thompson ubacio je sinoć rivalu 82 poena. Prednjačio je Durantula sa 33 koša, dok su Curry i Thompson postigli 20, odnosno 29 poena. Steph je imao loše šutersko veče i ubacio je, vjerovali ili ne, samo jednu trojku iz 11 pokušaja.

Najbolji u redovima domaćina bio je sjajni Grk Giannis Antetokounmpo, koji je susret okončao sa 30 poena. 

Mirza Teletović nije bio na visini zadatka, pošto je za 12 minuta zabilježio svega tri poena, uz loš šut iz igre (1/5). Tome je dodao tri skoka i dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti