11

Komentari (11)

Jozef
Ne znam odakle odjednom Melisa na terenu ali je jedno takvo osvježenje bilo potrebno. Od igračice koja je bila navijač sa klupe postade igračica koja igra cijelu zadnju četvrtinu u ovako izjednačenoj i veoma važnoj utakmici. Ona akcija za njenu tricu je nešto što je trebalo biti recept u utakmici protiv Slovenije a ona to može pogađati u visokim procentima. Jesmo li namjerno išli u ovaj dio žri****? Ako Džombeta počne ubacivati trice niko nas ne zaustavi. Sretno!
Jozef
amex
Lojo ljubim ti noge, samo nastavi tako!
Tegeltija_NO1
Lojo Care samo svi zajedno skautirajte Francuskinje i bez srljanja,atletski su jace od nas ali mi imamo svoj kvalitet ❤JJ❤ Marica i ostale djevojke da ostave srce na terenu inFrancuska je OUT
Jozef
Kako dovesti Francusku u ritam koji nama odgovara? Belgija dobar primjer za to.
user1583752673
Hvala ti Gorane!
BogatiDijasporac
Knedla u grlu kad procitah ovo "NASU BOSNU I HERCEGOVINU" :))) Tako treba i da bude sunce mu .ebem, BIH je svih nas.
emanuelmacron
e kako je lako navijat kad vjerujes u nesto.
Sierra_Leone1946
Goran i Raza su preporodili nasu reprezentaciju! SRETNO PROTIV FRANCUSKE, VRIJEME JE DA ODEMO NA SP
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.