Gorana Dragića nakon operacije čeka duža pauza

Povreda pravi probleme Slovencu

Gorana Dragića nakon operacije čeka duža pauza

Playmaker Miami Heata Goran Dragić mora na dužu pauzu zbog povrede koljena.

Prema pisanjima američkih medija, Dragić je danas trebao obaviti operativni zahvat na koljenu, a još uvijek nema zvaničnih informacija kada bi se mogao vratiti na parket.

Ipak, ugledni novinar ESPN-a Adrian Wojnarowski špekuliše da će Slovenac van stroja biti najmanje dva mjeseca, te da bi se ekipi mogao priključiti tokom All Star pauze.

Gorana Dragića su u dosadašnjoj karijeri duže stanke zbog povreda uglavnom zaobilazile, iako je znao imati problema sa lakšim povredama. Tako nije propustio više od 10 utakmica jedne sezone još od sezone 2011/2012.

Ipak, ove sezone se itekako mučio sa povredom koljena, te je propustio 12 od posljednjih 14 utakmica svoje ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti