Gordon Hayward potpisao ugovor od 120 miliona dolara
Foto - EPA

Novi član Charlotte Hornetsa

Gordon Hayward potpisao ugovor od 120 miliona dolara

M. Šljivak

Krilni košarkaš Gordon Hayward potpisao je četverogodišnji ugovor vrijedan 120 miliona dolara sa Charlotte Hornetsima.

Ovaj 30-godišnji krilni košarkaš odlučio je da izađe iz ugovora sa Boston Celticsima i da postane slobodan igrač.

Nije dugo čekao da potpiše ogroman ugovor. Dogovorio se sa Charlotte Hornetsima i potpisao je četverogodišnji ugovor vrijedan čak 120 miliona dolara.

Hayward je prije Bostona igrao još za Utah. U karijeri je na prosjeku od preko 15 poena po meču, a 2017. godine je bio i All Star igrač.

Promo

Top Komentari

Edin Merlin
Frajer od kad se povrijedio nije onaj Hayward iz Utah. dobiti ovakav ugovor a prosjek mu 5 poena u Bostonu bio to je sramota !
1 0
Zulfikar
Super za Haywarda pogotovo za njegovu zenu sad ce jos vise da narucuje preko interneta... 30 milki po sezoni ne mogu dvjerujem, ako on vrijedi toliko iako su razliciti igraci onda Nurkic vrijedi 320 miliona.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi