Otac tvrdio da bi 'ubio' Jordana jedan na jedan, a Michael mu sinoć odabrao sina na draftu
Foto - Screenshot

LaMelo Ball u Hornetsima

Otac tvrdio da bi 'ubio' Jordana jedan na jedan, a Michael mu sinoć odabrao sina na draftu

M. Šljivak

Vlasnik Charlotte Hornetsa Michael Jordan u svom timu će u novoj NBA sezoni imati LaMela Balla.

Brat košarkaša Pelicansa Lonza Balla godinama je privlačio veliku pažnju. Otac LaVar ga je uzdizao u nebesa, a tvrdio je i da je njegov mlađi sin novi Michael Jordan.

Međutim, LaVar je često i prozivao najvećeg košarkaša svih vremena i tvrdio je da bi ga dobio jedan na jedan u najboljim danima.

"U najboljim danima bih ubio Michaela Jrodana jedan na jedan. Ne bi me mogao zaustaviti, ne bi me mogao proći jer nije dovoljno brz. Morao bi pogoditi svaki šut da bi nešto napravio protiv mene", govorio je tada LaVar.

Michael mu je odogovorio kao pravi gospodin.

"Gdje je igrao on? Možda na koledžu? Zabijao je 2.2 poena po utakmici. Ne zaslužuje odgovor, ali dat ću mu ga. Mislim da me ne bi pobijedio ni da imam jednu nogu", poručio je Jordan.

Sada će LaMelo imati šansu da se dokaže pred Jordanom i vidjet ćemo kako će se ovaj momak snaći u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

Otac je nakon izbora bio veoma miran i nije pokazivao previše emocija

Top Komentari

dinass
Jordan nastavlja sa katastrofalnim izborom igraca. Bio je najbolji igrac na svijetu ali je i najgori menadjer.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi