Grčka zvijer sa zvukom sirene, dobar nastup Teletovića

Mirza ubacio 13 poena Knicksima

Grčka zvijer sa zvukom sirene, dobar nastup Teletovića

Midhat Šljivak

Giannis Antetokounmpo junak je pobjede Milwaukee Bucksa nad New York Knicksima u legendarnom Madison Square Gardenu. On je pogodio šut sa zvukom sirene za pobjedu svog tima rezultatom 105:104.

Izjednačena košarka igrala se u prvom poluvremenu. Bucksi su konstantno imali prednost, koja međutim nije išla preko četiri poena.

Na odmor se otišlo neriješenim rezultatom 52:52, da bi u trećem periodu Knicksi dominirali. Imali su i 16 poena prednosti u jednom trenutku, a u posljednju dionicu su ušli sa plus 14, 87:73.

Međutim, Milwaukee je na kraju slavio. Na krilima sjajnog Antetokounmpa su prvo smanjili zaostatak, a zatim je grčki košarkaš sa zvukom sirene pogodio za pobjedu Bucksa u ovom meču.

Na kraju je ovaj sjajni košarkaš imao 27 poena uz 13 skokova, dok je naš Mirza Teletović u pobjedu ugradio 13 poena.

Kod domaćeg tima najefikasniji je bio Carmelo Anthony s 30 poena i 11 skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi