Griffin pomoću iPoda pokazivao sucu da nije bio u pravu

Dokaz da su došla neka nova vremena

Griffin pomoću iPoda pokazivao sucu da nije bio u pravu

Centar Detroit Pistonsa Blake Griffin bio je u centru pažnje tokom jučerašnjeg susreta njegovog tima na gostovanju protiv Indiana Pacersa.

Iako se Griffin nije posebno istakao košarkaškim umijećem na ovom susretu, baš kao ni njegovi saigrači, ipak je bio u centru pažnje, ali zbog nečeg drugog.

Naime, on je tokom jednog time outa iskoristio priliku da jednom od sudaca pokaže da nije bio u pravu zbog neke odluke donesene protiv njega. Tom prilikom je uzeo iPad te pokazao sucu spornu situaciju.

Naravno, ovakve scene su bile nezamislive do prije nekoliko godina, ali obzirom da tehnika sve više napreduje, možemo očekivati sve češće ovakve situacije na košarkaškim parketima.

Inače, Pistonski su izgubili ovaj meč 125:88, a Griffin je ubacio 18 poena.

Top Komentari

epa
Ne ipoda nepismeni novinari Nego ipada a to ke ogromna razlika...
7 0
criticos
Mislim da je ovdje sudac učtivo ukazivao da ne poznaje dovoljno pravila igre, na njegovo osobno insistiranje da gledaju u ipod.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi