Mediji iz Srbije otkrili tajnu: Grobari spremni šokirati igrače Real Madrida!

Očekuje se ludnica u dvorani

Mediji iz Srbije otkrili tajnu: Grobari spremni šokirati igrače Real Madrida!

E. Oštraković

Partizan i Real Madrid će sutra odigrati treću utakmicu serije, a kako se utakmica približava sve je više govora o svemu što bi se moglo dogoditi.

Posebna tema su navijači Partizana, te kakav bi mogao biti njihov odnos prema igračima Real Madrida nakon haosa koji se desio u Madridu.

Taj potez bi trebao biti poruka Madriđanima, ali i Euroligi, čije kazne Grobari smatraju nepravednima.

Naravno, čelnici Partizana, ali i mediji u Srbiji očekuju da će na ovoj utakmici biti mnogo incidenata, te su iz ovog kluba pokušali djelovati unaprijed.

Predsjednik kluba Ostoja Mijajlović, te trener Partizana Željko Obradović apelirali su na fer i sportsko navijanje tokom utakmice.

Osim toga, stiglo je i upozerenje organizatora da bi i najmanj incident mogao izazvati pražnjenje tribine, što naravno ne bi išlo u prilog Partizanu.

Oglasi

Grobari spremaju nešto što će šokirati sve, a posebno igrače Real Madrida i što zapravo niko nije mogao ni sanjati.

Naime, mediji iz Srbije tvrde da se u toku predstavlja igrača gostujuće ekipe beogradskom arenom neće prolomiti uvrede i zvižduci, već tišina.

To će biti poseban dočeka za goste iz Madrida koji su sigurno spremni za razne uvrede, ali nikako se ne mogu nadati tišini.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Ostaje da vidimo da li će navijači Partizana pogoditi sa odabirom stragetije i hoće li to pomoći njihovoj ekipi da završi seriju.

Utakmica između Partizana i Real Madrida igra se sutra sa početkom od 20:30.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chesa
Real pobjeđuje 100%. Sretno Musa.
5 1
HamzaVojvoda
Ma uopste ne moraju zavrsit seriju u trecoj. Puste tekmu, dobiju cetvrtu i odu u punom sastavu na Final 4 i onda uzima Zeljko 10 Evro titulu i to sa Partizanom
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi