Gudurić i Hezonja pred otkazom u Memhis Grizzliesima
Srpski reprezentativac na izlaznim je vratima Grizzliesa (Foto: EPA)

"Ako vam ime počinje na 'Mar', a završava na 'O', neće vas biti u timu na početku sezone

Gudurić i Hezonja pred otkazom u Memhis Grizzliesima

Srpski i hrvatski košarkaši Marko Gudurić i Mario Hezonja na izlaznim su vratima Memphis Grizzliesa.

Nedvosmisleno je to potvrdio bivši potpredsjednik košarkaških operacija ovog tima, a sada NBA kolumnista uglednog 'The Athletica'.

"Ukoliko vam ime počinje na 'Mar', a završava na 'O', vrlo je vjerojatno da nećete biti u timu Grizzliesa 22.12." - napisao je Hollinger na svom Twitteru. Grizzliesi trenutno na rosteru imaju 20 košarkaša s kojima ulaze u predsezonu uključujući još dva igrača s 'dvosmjernim' (negarantiranim) ugovorima. Maksimalni broj dozvoljenih košarkaša u sezoni je petnaest, plus dva s negarantiranim ugovorima. 

Hezonja je u Grizzliese došao kao dio tradea u kojem se u Portland vratio Enes Kanter a put Teneseeja je krenuo hrvatski reprezentativac koji očito nije u planovima struke u Memphisu. Ista sudbina vjerojatno čeka i srpskog reprezentativca Marka Gudurića koji je u prošloj sezoni u 44 nastupa bilježio 3,9 poena i 1,7 skokova čime nije impresionirao stručni stožer ovog NBA tima. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi