Trener Bosne Royal Jelly nakon pobjede

Gvozdić: Žao mi je što Savez nije napravio pauzu

S. Mlaćo

Bosna Royal Jelly večeras je u sjajnom meču u Maloj dvorani Skenderije savladala Zrinjski 74:66, te povela  sa 1:0 u polufinalnoj seriji prvenstva BiH.

Bosna je imala prednost od samog početka, te zasluženo slavila. Nakon utakmice za SportSport.ba je govorio trener popularnih Studenata Dušan Gvozdić.

"I u najavi ovog polufinala ja sam rekao da će svaka utakmica biti kao i zadnje kolo u regularnom dijelu. Zrinjski je odličan tim, te nema puno iznenađenja sa naše, ali i njihove strane. Mi smo odigrali prije svega prvo poluvrijeme veoma kvalitetno, a Zrinjski je to poluvrijeme dobio u skoku i to je bio ključni momenat gdje su oni držali rezultat. U drugom dijelu smo to uspjeli anulirati, te poslije toga oni su bacili petorku sa izvanrednim šuterima na centarskoj poziciji", kazao je Gvozdić.

"Znamo šta nas očekuje, čestitam igračima na pobjedi, ali ovo nije ništa. Veliki je umor i žao mi je samo što Savez nije napravio bar pauzu između zadnjeg dijela i ove prve utakmice minimum sedam dana, ali ja se nadam da će to u budućnosti da se promijeni", dodao je trener Bosne Royal Jelly. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi