Vasiljević: Uz podršku navijača nadamo se finalu

Košarkaš KK Bosna Royal

Vasiljević: Uz podršku navijača nadamo se finalu

Košarkaši sarajevske Bosne Royal sutra u Skenderiji dočekuju ekipu Zrinjskog u okviru prve utakmice polufinala Premijer lige BiH.

Bit će ovo prvi put poslije pet godina da Bosna igra u polufinalu košarkaškog prvenstva BiH, a košarkaš ovog tima Saša Vasiljević poručuje da će njemu i saigračima biti potrebna velika podrška navijača kako bi pobijedili Zrinjski.

"Iza nas je odlična sezona i jako smo zadovoljni urađenim. Nakon 5 godina KK Bosna će opet igrati u polufinalu i ponosni smo na ovaj uspjeh. Čestitao bih svojim saigračima i stručnom štabu na čelu sa Dušanom Gvozdićem na do sada urađenom i nadam se da ćemo odigrati kvalitetnu seriju protiv Zrinjskog. 

Mislim da i navijači mogu biti zadovoljni i da će nas sada maksimalno podržati da zajedno pokušamo izboriti finale", rekao je Vasiljević.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo, Bosna Royal i Zrinjski prvi meč polufinala igraju sutra u 18.00 sati u Skenderiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi