Harden nakon historisjke partije: Cool je prirediti šou za ove navijače

'Brada' postigao 61 poen

Harden nakon historisjke partije: Cool je prirediti šou za ove navijače

Prv zvijezda Houston Rocketsa James Harden odigrala je sinoć fantastičnu partiju protiv New York Knicksa.

Popularni 'Brada' je u Madison Square Gardenu ubacio čak 61 poen po čemu je izjednačio rekord Kobeja Bryanta kao gostujući igrač koji je postigao najviše koševa u ovoj dvorani.

Nakon meča je poručio da Knicksi imaju najbolje navijače te je dodao da je 'cool prirediti šou za njih'.

"Ovo je historijska dvorana, ima najbolje navijače. Cool je ovdje doći i prirediti šou za njih", rekao je Harden i dodao:

"Čuo sam i zvižduke i navijanja. Nisu znali šta da rade. Ipak, pogurali su me ka ovom rezultatu. Sretan sam što sam postigao 61 poen", poručio je on.

Inače, Harden je postao prvi igrač u NBA historiji koji je u jednom meču imao najmanje 20 pokušaja za tri poena i preko 20 izvedenih slobodnih bacanja. Također, postao je tek peti igrač koji je uspio da više puta u karijeri ubaci preko 60 koševa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi