Hardenove najlošije partije zabilježene su tamo gdje su najbolji striptiz klubovi

Zanimljiva statistika

Hardenove najlošije partije zabilježene su tamo gdje su najbolji striptiz klubovi

E. Škorić

Statistika ne mora ništa da znači, no ako se vodimo njome - James Harden igra slabije tamo gdje su dobri striptiz klubovi.

Jedan od američkih studenata je analizirao igre Hardena i na kraju zaključio da najbolje pruža u gradovima s najboljim striptiz klubovima.

Tako, naprimjer, igra najbolje u Torontu, u gradu u kojem nema striptiz klubova, a najlošije u Miamiju, gradu s najbolji striptiz klubovima.

Nije tajna da "Brada" voli noćni život i striptiz klubove, a ova informacija mogla bi da bude korisna kladioničarima kada budu birali između under/over tipa.

Ove sezone košarkaš Houstona je na prosjeku od 36,5 poena po meču, čime je najefikasniji igrač NBA lige.

Promo

Top Komentari

dobojan90
Hahahah joj novinara i govana dozovite se!!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi