Bek Slobode nakon poraza svoje ekipe od Sparsa

Hasandić: Nismo imali energije, želje i volje

Ekipa Slobode je protiv Sparsa upisala treći vezani poraz u prvenstvu BiH, pa se može reći da su Tuzlaci zapali u rezultatsku krizu nakon odličnog otvaranja sezone.

Sparsi su slavili ubjedljivu pobjedu rezultatom 84:59, a Slobodi nisu pomogle ni dobre partije Latifagića (17 poena) i Hasandića (13 poena).

Upravo se Almir Hasandić obratio novinarima nakon poraza svoje ekipe.

"Oni su postigli 84 poena, što znači da smo im dopuštali lagane koševe, da nismo bili agresivni i čvrsti u odbrani. Nismo imali energije, želje i volje i ekipa Sparsa je zasluženo pobijedila", bio je jasan nakon poraza Slobode Hasandić.

Top Komentari

Bego
Jebo ti svoju zinetu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi