Hawksi bez Smitha protiv Oklahome, Lakersi bez Nasha

Lakersi i Hawksi bez važnih igrača

Hawksi bez Smitha protiv Oklahome, Lakersi bez Nasha

Atlanta će večeras igrati protiv Oklahome, a protiv jednog od najtežih protivnika imat će još teži zadatak, obzirom da se njihov najbolji igrač Josh Smith povrijedio. 

Josh Smith neće putovati u Oklahomu objavljeno je iz redova Atlante, a kao razlog se navodi uganuće zgloba. Smith je igrao na otvaranju sezone za Hawkse, u porazu od Houstona 109:102. Nakon odlaska Joe Johnsona u Brooklyn, Smith je vođa momčadi i najvažnija karika u sastavu Hawksa.

 

Los Angeles Lakersi bit će najmanje sedam dana lišeni usluga Stevea Nasha. Kanađanin je povrijedio koljeno, a nakon dodatnih pregleda i urađene magnetne rezonance ispostavilo se da će morati mirovati najmanje sedam dana, rekao je doktor Lakersa Steve Lombardo. Lakersi će nakon tri vezana poraza u regularnom dijelu i osam u predsezoni, pokušati konačno u 12. utakmici doći do pobjede. U Staples centar stižu Detroit Pistonsi. 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.