Heat pravi fantastičan duo: Drugi strijelac lige na pragu dolaska u Miami?

Butler dobija sjajnog suigrača

Heat pravi fantastičan duo: Drugi strijelac lige na pragu dolaska u Miami?

E. Dindić

Nova NBA sezona nije ni počela a već uveliko timovi rade na tome da što spremniji  dočekaju novu sezonu najjače košarkaške lige na svijetu. 

Nakon prelazaka Chrisa Paula-a u Sunse, Dennisa Schrödera u Lakerse i Dannyja Greena u Oklahomu, Jrue Holidaya i Bogdana Bogdanovića u Buckse, Roberta Covingtona u u Blazerse, Džanana Muse u Pistonse, te još mnogo drugih glasina, izgleda da je na pomolu jedna koji će ozbiljno "uzdrmati" najjaču košarkašku ligu na svijetu.

Prema novinarki Ashley Nicole, Miami Heat je zainteresiran da u svoje redove dovede Bradleya Beala iz Washington Wizardsa. U drugom smjeru otišao bi Kendrick Nunn, Tyler Herro ili Duncan Robinson, te izbor prve runde drafta ili izbor prve runde drafta 2022.

[twitter]https://twitter.com/AshNicoleMoss/status/1328481959471943681[/twitter]

Top Komentari

Realist
Bilo bi vrhunski
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi