Hemofarm gostuje Partizanu

Regionalna NLB liga, 16. kolo

Hemofarm gostuje Partizanu

U sjeni susreta Bosna ASA BHT - Zadar u vikendu pred nama biće odigrane ostale utakmice 16. kola regionalne košarkaške NLB lige.

Derbi će se igrati u „Pioniru“, a snage će odmjeriti Partizan i Hemofarm STADA, dvije ekipe koje su obilježile protekle godine u Jadranu. Veoma zanimljiv i neizvjestan susret odigraće u „Tivoliju“ Union Olimpija i Crvena  zvezda, kao i u Novom Sadu „probuđeni“ Vojvodina Srbijagas i FMP.

Ne treba zaboraviti ni gostovanje Budućnosti sastavu Splita u kojem Podgoričani imaju priliku za nove bodove, iako su domaćini ipak bliži uspjehu.
Jedini izraziti favorit na svom parketu je Cibona jer je Zagreb tim koji teško može iznenaditi i slabije ekipe od euroligaša.

Parovi
Subota: Partizan - Hemofarm STADA (16 sati), Split CO - Budućnost m:tel (19), Union Olimpija - Crvena zvezda (20), Vojvodina Srbijagas - FMP (20.15).
Nedjelja: Cibona - Zagreb CO (16), Krka - Helios Domžale (17).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.