HEO uvjerljiv protiv Rogatice

Meč 18. kola Prve muške lige RS

HEO uvjerljiv protiv Rogatice

D. Vejo
Teme:

Košarkaši HEO iz Bileće večeras su na svom parketu bili bolji od Rogatice rezultatom 61:50, po četvrtinama je bilo 20:14, 14:9, 19:13 i 8:14.

Domaćini su od starta meča dali protivniku do znanja kakav je njihov plan u ovom susretu. Prvo poluvrijeme proteklo je u dominaciji Bilećana koji su na krilima Negovanovića, koji je kako tokom prvog tako i drugog dijela bio najzapaženija karika utakmice.

Drugo poluvrijeme ponovo bolje otvaraju košarkaši HEO-a. Gosti tokom trećeg perioda malo dolaze sebi, pa su tako na 19 ubačenih poena domaćih odgovorili sa 13 svojih.

Ipak gosti se potpuno bude u posljednjoj dionici meča, ali već je kasno. Čevrti period pripada košarkašima Rogatice koji sa rezultatom 8:14 u njihovu korist samo uspjevaju da smanje prednost, dok Bilećani upisuju novu pobjedu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi