Hezonja neće kod Muse već u susjedstvo

Seli u Knickse

Hezonja neće kod Muse već u susjedstvo

M. Šljivak

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja napustiće ekipu Orlando Magica.

Ovaj sjajni košarkaš tek je prošle sezone dobio pravu šansu za igru u dresu tima sa Floride i po meču je ubacivao gotovo 10 poena.

Ovog ljeta 23-godišnji košarkaš je postao slobodan igrač. Počeo je pregovore sa nekoliko ekipe i čini se kako će ubrzo sve biti završeno.

Iako je na stolu imao ponudu Brooklyn Netsa gdje bi konkurenciju na pozicijama dva i tri imao u Džananu Musi, Hezonja se odlučio na odlazak u New York Knickse.

Tim iz Velike jabuke ponudio je Hezonji jednogodišnji ugovor vrijedan 8,6 miliona eura i očekuje se da bi uskoro dogovor mogao biti finaliziran.

Tako će Hezonja nakon tri godine napustiti Orlanda i kako stvari stoje gledaćemo ga u jednom od najpopularnijih NBA timova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi