Hill krenuo na klupu Netsa, no Davis i Musa su odmah reagovali
Netsi su dvije sekunde prije kraja utakmice gubili s pola koša razlike i imali napad za pobjedu, no onda je Davis napravio veliku glupost kada je odgurnuo Hilla koji je došao da ih isprovocira i to je uspio.

Uspio ih isprovocirati i prelomiti utakmicu

Hill krenuo na klupu Netsa, no Davis i Musa su odmah reagovali

Endin Čaušević

Košarkaši Brooklyn Netsa poraženi su sinoć u gostima protiv New Orleans Pelicansa sa 117:115.

Netsi i Pelicansi su odigrali veoma izjednačenu utakmicu, a na kraju je slavio domaći tim nakon velike gluposti košarkaša gostiju. Naime, košarkaš Netsa, Ed Davis, odgurnuo je protivničkog igrača Solomona Hilla koji je očito htio da se obračuna sa košarkašima Netsa.

Davis je vidio da je Hill došao da ih isprovocira jer su Netsi trebali imati napad za pobjedu. U cijeloj frci bio je i Džanan Musa koji nije nastupio u ovom meču, no bh. košarkaš je stao u zaštiti svog saigrača. Ipak, Davis je na kraju dobio tehničku grešku što je prelomilo ovaj meč dvije sekunde prije kraja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije