HKK Široki poražen od Zlatibora
Foto: ABA League

Širokobriježani imali prednost na poluvremenu

HKK Široki poražen od Zlatibora

HKK Široki poražen je večeras u utakmici 2. kola ABA lige od ekipe Zlatibora rezultatom 88:80.

Širokobriježani mogu žaliti za mnogo čime u ovoj utakmici.

Tim Damira Vujanovića odlično je otvorio ovu utakmicu, te u prvom poluvremenu diktirao tempo i rezultat i imao potpunu kontrolu u prvih 20 minuta. Odličnom obranom ekipu Zlatibora ostavili su na samo 31 poenu u prvom dijelu i činilo se kako naš predstavnik ide ka prvoj pobjedi u ovom natjecanju. Ipak, nastavak je donio veliki pad Širokobriježana čija je koncentracija, posebno u obrani koja je sjajno funkcionirala, pala do te razine da je protivnik nakon 3/4 potpuno anulirao +12 Širokog s poluvremena. 

Grogirani Široki ni u nastavku nije pronalazio način da zaustavi probuđene igrače Zlatibora te je domaći tim veliki minus s poluvremena pretočio u pobjedu od osam koševa viška. Papić je s 20 bio najbolji kod Zlatibora dok je Kutlešić ubacio 16 poena. Odlične role imali su Protić i Stanojević s po 14 koševa. Kod Širokog su tri košarkaša ubacila 69 od 80 timskih koševa. Rashaun Davis postigao je 26, Drežnjak 25 a Lovro Buljević 18 poena dok su drugi košarkaši bili potpuno nevidljivi što je također jedan od razloga velikog pada i poraza tima s Pecare. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi