HKK Široki se razišao sa Mladenom Vuškovićem

Koštao ga večerašnji poraz od Sparsa

HKK Široki se razišao sa Mladenom Vuškovićem

S. Mlaćo

U veoma zanimljivom i neizvjesnom meču 8. kola Prvenstva BiH za muškarce košarkaši Širokog poraženi su na svom parketu od KK Spars rezultatom 74:71.

Domaći su kontrolisali meč većim dijelom susreta, ali se Sarajlije nisu predavale i na kraju su slavile vrijednu pobjedu.

Nakon meča Uprava HKK Široki odlučila je sporazumno raskinuti saradnju sa dosadašnjim trenerom Mladenom Vuškovićem, te na taj način pokušati prodrmati mladu momčad koju imaju.

Vuškoviću je ovo bio treći angažman na klupi Širokobriježana, a iz HKK Široki su mu poželjeli puno uspjeha u nastavku trenerske karijere.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi