HKK Široki sutra nastavlja s pripremama, Lovro Buljević novo ime u ekipi

Svi košarkaši koji su bili pozitivni na koronavirus su na zadnjem testiranju bili negativni

HKK Široki sutra nastavlja s pripremama, Lovro Buljević novo ime u ekipi

HKK Široki sutra će nastaviti s pripremama za nadolazeću sezonu. 

U 10h ujutro bit će odrađen prvi trening nakon dvotjedne izolacije kojoj su bili podrvgnuti košarkaši najtrofejnije bh. momčadi. 

Svi košarkaši osjećaju se dobro i jedva čekaju povratak na parket navodi se na službenoj facebook stranici kluba s Pecare. Sutra bi se na treningu Širokog trebao pojaviti novi košarkaš koji bi ovaj tim trebao pojačati na poziciji centra. Kako SportSport.ba saznaje riječ je o 22-godišnjem centru zagrebačke Cedevite Lovri Buljeviću koji će na Pecari odraditi kraću probu pa će, ukoliko zadovolji kriterije Damira Vujanovića i njegovog stožera potpisati ugovor s višestrukim prvakom BiH.

Prvenstvo Bosne i Hercegovine trebalo bi startati 3.10.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi