HKK Zrinjski i HKK Široki na terenu sutra u 20:30

Nakon što je večerašnja utakmica odgođena zbog kvara na semaforu

HKK Zrinjski i HKK Široki na terenu sutra u 20:30

Mostarska dvorana Bijeli Brijeg večeras je bila premalena za sve one koji su željeli pogledati veliki košarkaški derbi između Zrinjskog i Širokog. Nažalost, zbog kroničnog problema sa semaforom u mostarskoj dvorani utakmica je odgođena za sutra u 20:30.

HKK Zrinjski oglasio se na svom facebook profilu i obavijestio navijače oba kluba i sve one koji su večeras kupili kartu za utakmicu.

"UTAKMICA 3.KOLA LIGE ZA PRVAKA IZMEĐU HKK ZRINJSKI I HKK ŠIROKI ODGOĐENA JE ZA 24h ODNOSNO NOVI TERMIN UTAKMICE JE 20:30 SATI U NEDJELJU.
ISPRIČAVAMO SE SVIM NAVIJAČIMA ZBOG ODGAĐANJA UTAKMICE, ALI LJUDI IZ HKK ZRINJSKI SU UČINILI SVE U SVOJOJ MOĆI DA SE UTAKMICA ODIGRA PREMA PREDVIĐENOM VREMENU ALI JEDNOSTAVNO KVAR NA SEMAFORU SE NIJE MOGAO OTKLONITI.
POZIVAMO NAVIJAČE DA SAČUVAJU ULAZNICE JER KUPLJENE ULAZNICE OD VEČERAS VRIJEDE I ZA SUTRA". - javili su iz HKK Zrinjski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi