Da li ste znali...

da izgled arhiva možete prilagoditi na brzi ili opširni pregled prema vašim željama koristeći dugme u gornjem desnom uglu ?

×
Premijer liga BiH (M)

Zrinjski demolirao Mladost, ozljeda Princa

Plemići ubjedljivi

Pravu igru mačke i miša vidjeli smo u susretu 13. kola košarkaškog prvenstva BiH. Košarkaši HKK Zrinjskog demolirali su ekipu Mladosti iz Mrkonjić Grada. Konačnih 90:57 i više nego dovoljno, samo za sebe, govori o onom što se zbivalo na parketu mostarske dvorane Bijeli Brijeg. Mostarci su preboljeli težak poraz od prije dva dana kada ih je u sklopu ABA 2 lige deklasirala sarajevska Bosna.

Zrinjski demolirao Mladost, ozljeda Princa
Premijer liga BiH (M)

Kako su uništeni NBA snovi novog košarkaša Igokee?

Artisov život nije obilježila samo košarka...

Igokea je jučer i zvanično potvrdila dolazak novog košarkaša i to Dominica Artisa, nekadašnjeg igrača uglednog američkog Univerziteta Oregon. Međutim, košarka nije bila najveća briga u životu ovog 25-godišnjeg beka, njegova prošlost krije neke "mračnije" tajne, a iako je bio prilika za velike stvari, Univerzitet Oregon mu je donio i velike glavobolje.

Kako su uništeni NBA snovi novog košarkaša Igokee?
(Foto: Utepathletics.com) Počelo je sa "neovlašetnom" prodajom patika, a završili seksualnim napadom. Pokušavao je Artis tužbama "oprati ime", ali uzalud...
Učitavanje...