HKK Zrinjski u Nikšiću bez tri vanjska igrača
Aleksandar Sokolović igra svoju drugu sezonu u mostarskom HKK Zrinjskom i pri osvajanju prošlosezonske titule prvaka bio je jedan od najzaslužnijih za povijesni uspjeh Plemića.

Listi ozlijeđenih priključio se i Aleksandar Sokolović

HKK Zrinjski u Nikšiću bez tri vanjska igrača

Pred košarkašima mostarskog HKK Zrinjskog večeras je utakmica 14.kola ABA 2 lige u kojoj će ih u Nikšiću dočekati tamošnja Sutjeska. Momčad Zrinjskog ionako je opterećena ozljedama a uoči Sutjeske ekipa je ostala i bez pouzdanog playmakera Aleksandra Sokolovića.

U utakmici protiv Širokog Sokolović je igrao u punoj minutaži, preko 35 minuta i poslije susreta je osjetio probleme s listom i kvadricepsom. Liječnička služba Mostaraca odlučila je da Sokolović danas ne putuje s timom u Nikšić a kasnije tijekom dana Sokolović će obaviti i detaljnije preglede u cilju utvrđivanja točne dijagnoze.

HKK Zrinjski je i početkom sezone kuburio s ozljedama a nakon poboljšanja situacije i hvatanja pobjedničkog ritma klub su u malo vremena ponovno napale ozljede. Sven Smajlagić zbog problema s ozljedom stopala ne igra još od utakmice s gradskim rivalom Studentom dok se protiv Rogaške teško ozlijedio Luka Pandurić. Probleme s izostankom ova dva košarkaša te Sokolovića Hrvoje Vlašić će pokušati nadoknaditi novim košarkašem u rosteru Trebinjcem Milanom Lužaićem koji je prije nekoliko dana pristupio Zrinjskom iz HKK Čapljine a po svemu sudeći Lužaić će odmah večeras dobiti ozbiljnu minutažu budući da su od bekova na raspolaganju treneru Vlašiću ostali samo Marko Šutalo i Mario Petrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi