HKK Zrinjski: Luki Panduriću pukli križni ligamenti
Početne prognoze govorile su da će se Pandurić na parket vratiti tek za dva tjedna no magnetna rezonanca pokazala je puno težu ozljedu nego se činilo.

Mladi Osječanin vjerojatno pauzira do kraja sezone

HKK Zrinjski: Luki Panduriću pukli križni ligamenti

Ovogodišnje pojačanje košarkaša HKK Zrinjski Luka Pandurić najvjerojatnije je izgubljen do kraja ove sezone jer su mladom košarkašu iz Osijeka nalazi magnetne rezonance danas pokazali puknuće prednjeg križnog ligamenta.

Pandurić koji je počeo igrati sve bolje i bolje u ovoj sezoni ozlijedio se krajem treće četvrtine u utakmici 13.kola ABA 2 lige koju je Zrinjski igrao protiv slovenačke KK Rogaške. Košarkaš Zrinjskog nezgodno je proklizao i po njegovoj reakciji vidjelo se da se radi o nekoj ozbiljnijoj povredi.

Mladi Šibenčanin ostao je ležati uz bolne krike koji su zaledili cijelu dvoranu na Bijelom Brijegu i bilo je to zaista nekoliko mučnih minuta dok klupska liječnička služba Pandurića nije odvela do KBC Mostar. Isprve su doktori prognozirali da se ne radi o težoj ozljedi te da nije potrebno ni raditi magnetnu rezonanciju no Pandurić se ipak podvrgao istoj.

Nalaz je danas pokazao puknuće prednjeg križnog ligamenta i ova sezona je za ovog košarkaša iz Osijeka već sada završila. Zrinjski je danas iz HKK Čapljina doveo Milana Lužaića bivšeg beka Leotara i Slobode. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi