Hodžić preuzeo KK Travnik, u novoj sezoni sa dvije ekipe

Visoke ambicije Travničana

Hodžić preuzeo KK Travnik, u novoj sezoni sa dvije ekipe

S. Mlaćo

Košarkaši Travnika sa puno optimizma ulaze u novu sezonu. Veliki broj igrača stvorili su uslove da se oforme dvije seniorske ekipe, a kako bi svi imali priliku da igraju odlučeno je da se igra A1 i A2 Jug liga.

"Dolaskom novih igrača podigla se razna kvalitete treninga a i u natjecateljskom smislu narasle su ambicije. Za razliku od prošle sezone koju smo završili u play offu i borbi za Premijer ligu ove ćemo pokušati napraviti stepenicu više”, rekao je predsjednik KK Travnik Azem Ejubović.

Novi trener KK Travnik je Suad Hodžić Dudo.

"Jedva čekamo da počne prvenstvo. Zanima nas da vidimo kakav smo karakter kao ekipa, jer se trebamo postaviti kao favorit i igrati kao što znamo i možemo. Zadovoljni smo i sve ide u skladu s našim ambicijama i planovima. Imamo bazu igrača koja može odraditi zadatak, klub je također u svim ostalim segmentima spreman za cilj sezone. Sve je više gledatelja što su sve pozitivni pokazatelji koji nam ukazuju da radimo dobro i da ćemo ostvariti cilj", istakli su iz ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi