Howard želi u Lakerse

Howard želi u Lakerse

Iako će narednog ljeta postati slobodan igrač Dwight Howard bi već ovog ljeta mogao napustiti redove Orlando Magica i preći u redove LA Lakersa.

Izvor blizak CBSSPORTS-u je rekao kako će Howard sigurno napustiti redove tima sa Floride i priključit se Lakersima koji su sinoć sa 4-0 ispali od Dallasa u polufinalu Zapadne konferencije.

"Svi znaju da Dwight želi da igra za Lakerse. Orlando će ga izgubiti, a neće dobiti ništa. On neće tamo ostati. Howard će da postupi isto kao LeBron James", rekao je izvor blizak igraču koji je u ovom trenutku vjerovatno najbolji centar lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.