"Hvala Panati na svemu, ali vrijeme je da idem"

Bochoridis napušta Atinu

"Hvala Panati na svemu, ali vrijeme je da idem"

E. Škorić

 Lefteris Bochoridis (23) napustio je Panathinaikos, a oproštajnu poruku ostavio je na Instagramu.

Grčki košarkaš je poslije tri i pol godine napustio Panathinaikos, a njegov novi klub je Aris iz Thessalonikija.

"Imao sam jako lijepih, ali iteških vremena u Atini, ali to je sport i ja odlazim sa puno iskustva. Hvala svima koji su bili uz mene protekle tri i po godine i koji su mi pomagali i onda kada je bilo teško", rekao je Bochoridis, dodavši:

"Ovdje sam stekao prave prijatelje i obećavam da ih neću zaboraviti kada odem. Hvala Panati na svemu, posebno gospodinu Manosu Papadopoulosu zbog načina na koji me prihvatio. Odlazim kao prijatelj, ali Panata će biti u mom srcu".

Potražite više informacija na temu Basket League:

Ovaj 23-godišnjak se vraća u klub u kojem je ponikao, a član Panate bio je od 2014. do 2017. godine, te je osvojio naslov grčkog prvaka i tri Kupa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti