I Barack Obama se oglasio nakon pogibije Bryanta i njegove kćerke

Stradali u helikopterskoj nesreći

I Barack Obama se oglasio nakon pogibije Bryanta i njegove kćerke

Endin Čaušević

Vijest o pogibiji jednog od najboljih košarkaša svih vremena Kobeja Bryanta potresla je sportsku javnost.

Bryant je poginuo u helikopterskoj nesreći u blizini Los Angelesa, a među žrtvama je bila i njegova 13-godišnja kćerka Gianna.

Ova vijest je potresla sportku javnost, te su mnogi u nevjerici objavljivali statuse na društvenim mrežama i nadali se da to nije istina.

Među prvima se oglasio i bivši američki predsjednik Barack Obama kojeg je smrt Bryatna i njegove kćerke itekako potresla.

"Kobe je bio legenda na terenu i taman je počeo da se s onim što bi bio značajan drugi čin. Gubitak Gianne je još više srceparajuće nama roditeljima. Michelle i ja šaljemo ljubav i molitve Vannesi i cijelij Bryant porodici na ovaj nezamisliv dan", poručio je Obama.

Top Komentari

Melan
Neizmjerna tuga suze same teku
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije